BØNN & FASTEAKSJON

 

Etter en måned med #Festifebruar er det vel ingenting som passer bedre enn en 21 dagers faste! Det gjør vi sammen som kirke fra 29. feb til 20.mars. Vi har laget et hefte du kan få tak på på en av våre gudstjenester eller laste ned nederst på siden.

FASTE

Faste er å (for en periode) avstå fra noe, som nødvendigvis ikke er feil, for å heller bruke tid med Gud. Et av poengene med faste er å gi seg selv både tid og ro til å søke Gud. Derfor kan det i vår intense mediahverdag være lurt å gi seg selv mer ro og bedre tid gjennom å faste fra TV, data og sosiale medier. Last ned heftet under for å se forslag på faster. 

BØNN

For disse dagene har vi også laget en struktur som du kan bruke i din personlige bønnestund! Strukturen er basert på sannheter som finnes i Guds navn. Kanskje kan det være en hjelp for å bruke tiden du har i fasteperioden til å aktivt søke Gud.

BIBEL / SOAP

Gjennom vår 3 uker lange fasteperiode leser vi også Johannes evangelium sammen! Boken inneholder 21 kapitler, akkurat nok til å lese et kapittel hver dag. Sammen med bibelen kan du benytte verktøyet SOAP for å få maks ut av bibelstunden din! Mer om dette i heftet du kan laste ned under.


Tenk hva Den Hellige Ånd kan gjøre gjennom en hel kirke som daglig fyller seg med Hans ord og lytter til hans stemme! Last ned heftet og bibelleseplanen under.