PERSONVERN

 
 

Cookies

Www.sentrums.no bruker informasjonskapsler eller "cookies" for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en liten tekstfil som inneholder en rekke tegn som sendes til datamaskinen din når du besøker et nettsted. Når du besøker websiden igjen, hjelper cookien nettstedet å gjenkjenne nettleseren din. Informasjonskapsler kan lagre brukerinnstillinger og annen informasjon.

Du kan stille inn nettleseren din til å avvise alle cookies, eller for å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid kan noen nettsidefunksjoner eller tjenester ikke fungere optimalt uten cookies.

Den reviderte ekomloven (Lov om elektronisk kommunikasjon) krever at websider informerer publikum om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte «cookie paragrafen» sier følgende:

§ 2-7b Bruk av informasjonskapsler/cookies
Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett

  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.


Denne websiden bruker Squarespace analysetjeneste til å sette cookies.

Squarespace hjelper innehavere av nettsteder og apper med å forstå hvordan besøkende bruker tjenestene deres. Dette verktøyet kan bruke et sett med informasjonskapsler for å samle informasjon og rapportere statistikk om bruk av nettsteder, uten at enkelte besøkende identifiseres for Squarespace. Trykk her om du vil lese mer om Squarespace sin cookie policy.

Ved å bruke vår webside godkjenner du at vi setter cookies i din nettleser.

Du har til enhver tid mulighet til å trekke tilbake ditt samtykke og brukere som ikke godtar bruken av cookies, må selv endre disse, dersom nettleserens innstillinger er forhåndsinnstilt for aksept.


PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor dem som villig har gitt fra seg sin kontaktinformasjon. 

Administrasjonsleder er behandlingsansvarlig i organisasjonen med fullmakt til å delegere oppgaver til andre i staben. Henvendelser knyttet til innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til admin@sentrums.no.


Besøkende 
Besøkende på våre gudstjenester har muligheten til å gi fra seg navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Ved å fylle ut våre fysiske og digitale skjemaer samtykker man til at organisasjonen kan lagre informasjonen i sin database, opprette lister basert på demografi og bruker personopplysninger til, eksempelvis, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer o.l.

LINKgrupper
Som deltaker i en LINKgruppe får man muligheten til å fylle ut et skjema hvor persondata behandles på samme måte som besøkenden men disse opplysningene er også grunnlaget for å rapportere antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen.

E-post 
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks. 

Nyhetsbrev 
Alle i vår database kan bli mottakere av nyhetsbrev og/eller andre invitasjoner. For at vi skal kunne sende deg dette må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres, men som alle andre persondata, deles ikke med andre og all informasjon slettes på oppfordring av den respektive personen. 

Påmelding kurs og arrangementer 
Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på ulike arrangementer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet.


INNSYN

Alle har rett til generell informasjon om hvordan en virksomhet bruker personopplysninger, enten man er registrert eller ikke. Dette inkluderer hva som er begrunnelsen for å bruke opplysningene, hvilke typer opplysninger som brukes, hvor de er hentet fra, om informasjonen blir utlevert og eventuelle mottakere. (Personopplysningsloven § 18)

Ønsker du innsyn i hvor og hvordan Sentrumkirken behandler dine personopplysninger kan du laste ned, printe og fylle ut følgende skjema:

Scann og send inn til admin@sentrums.no og du vil motta oversikt innen 30 dager.