SENTRUMKIRKEN FARSUND

 

Sentrumkirken er en flerstedskirke som gir Jesus til en ny generasjon. Norge er full av mennesker som er nysgjerrig på Gud, men som vokser opp uten kjennskap til eller erfaring av kristen tro og kirke. Vårt ønske er å være et kirkemiljø som unge mennesker kan identifisere seg med og som gjør det enkelt for den oppvoksende generasjon å finne troen på Jesus. Samtidig er vi en kirke for alle livsfaser hvor vi lar troen forme alle deler av livet og hjelper hverandre til etterfølgelse av Jesus gjennom hele livsløpet. Vi tror at det er rom for en kirke som vår mange steder i landet vårt.

-

DNA

Annehver uke er du hjertelig velkommen til DNA! Det er samlinger hvor du virkelig kan bli kjent med hvem vi er og hvor vi er på vei. Vi møtes partallsuker på Backes bu kl 12:00.

 

Dette er sentrumkirken


DETTE SKJER:

Sentrumskonf.png

Sentrumskonf19

 

VESNA & PER EIVIND KVAMMEN

Sentrumkirken ledes av Per Eivind og Vesna Kvammen sammen med team av venner og medarbeidere. Per Eivind begynte sin tjeneste i 1996 som ungdomsleder i menigheten Kristen Tjeneste i Stavanger. I 2003 etablerte han det som i dag er Sentrumkirken Sandnes. Året etter Sentrumkirkens første gudstjeneste, giftet Vesna og Per Eivind seg. Fram til da var Vesna ungdomsleder og del av lederskapet i sin kirke i Skopje, Makedonia. Etter at hun flyttet til Norge har hun vokst inn i rollen som pastor sammen med Per Eivind og de tjener nå som pastorer sammen.

 
Andreoglisa.jpg

Lisa & André Martinsen

André og Lisa Martinsen leder plantingen av Sentrumkirken Farsund. De studerer begge teologi ved Høyskolen for Ledelse og Teologi, og Lisa jobber i butikk mens André driver eget firma som fotograf og filmskaper. André og Lisa har vokst opp i Farsund og har tatt hele sin grunnskolegang der, foruten et år der Lisa var utvekslingsstudent i USA, mens André gikk andre året på vgs i Stavanger. André og Lisa møttes gjennom Farsund Bibelsenter sitt ungdomsarbeid i 2003, hvor de begge var aktive i flere år. Først i 2013 fant de ut at de ville dele resten av livet sammen, samme år som de valgte å dra på Hillsong International Leadership College for å studere Pastoralt lederskap. Etter tiden på Bibelskolen flyttet de tilbake til Norge for å tjene som ledere for Touchpoint Lyngdal, et arbeid for unge voksne i Lyngdal Misjonsmenighet. Høsten 2017 flyttet Lisa og André til Sandnes som respons på Guds tiltale for å være med å bygge og investere i Sentrumkirken Sandnes, samtidig som de fikk ta del i plantingen av Sentrumkirken Stavanger for å få viktig kunnskap og erfaring til de skulle reise tilbake til Farsund for å leve ut kallet sitt der.


Er du med?

Vil du vite mer eller vil du være en del av nyplantingen?
Kom i kontakt med oss ved å trykke på knappen under.