Vitenskapen peker mot at gud finnes 

Mange velger å ikke tro på Gud fordi de bare tror på det vitenskapen kan bevise. Visste du at vitenskapen er et av de beste argumentene for at Gud faktisk finnes? I dag skal du få innblikk i tre vitenskapelige funn som peker mot at Gud eksisterer. Det første funnet er hvor fininnstilt universet vårt er, og hvor lite tilfeldig livet på jorda er.  
Det andre vitenskapelige faktumet som peker på at Gud finnes er proteiner, byggesteinen til liv. Proteiner er bygget opp av aminosyrer. Disse kommer i to varianter, venstrehendte og høyrehendte aminosyrer. Livet på jorda består utelukkende av de venstrehendte aminosyrene. Bare én høyrehendt aminosyre er nok til å ødelegge dannelsen av et protein, og dermed grunnlaget for liv. Vi vet ikke om noen steder i universet hvor det naturlig bare oppstår venstrehendte aminosyrer. Der aminosyrer dannes tilfeldig, blir det alltid dannet begge deler. Du kan ikke være en tilfeldighet, når selve grunnen til at du lever er at ingen av aminosyrene inni deg ble høyrehendte aminosyrer. Det er som å gjøre flere millioner myntkast å få kron hver gang!  
Skjermbilde 2018-06-28 kl. 09.48.17.png
Det tredje vitenskapelige funnet som gjør det vanskelig å forklare universet uten Gud er universets begynnelse. I 1929 fant Edward Hubble ut at universet ikke har vart evig, men at det har en begynnelse. Universet har altså vært ingenting, og blitt alt. Dersom du finner en fin tegning på bakken, lurer du på hvem som har laget denne fine tegningen. Spørsmålet er ikke om Gud finnes, men hvem Gud er.

Jes. 57:15 (MSG)

15 A Message from the high and towering God, who lives in Eternity, whose name is Holy: “I live in the high and holy places, but also with the low-spirited, the spirit-crushed, And what I do is put new spirit in them, get them up and on their feet again. 

Tenk at Gud er større enn tid, energi og krefter, men likevel bryr seg om å løfte opp de som har gitt opp i livet! Er ikke dette en Gud du vil tro på?