SENTRUMKIRKEN STAVANGER

 

Sentrumkirken tar første steget mot å bli flerstedskirke ved å etablere seg i Stavanger! Vår drøm er å bygge kirke som gir Jesus til en ny generasjon. Vi tror at vårt land og våre byer er fulle av mennesker som er nysgjerrig på Gud, men at mange av disse vokser opp uten kjennskap til og erfaring av kristen tro eller kirke. Vi er opptatt av å skape et kirkemiljø som unge mennesker kan identifisere seg med og hvor de kan finne troen på Jesus. Samtidig er vi et fellesskap for alle livsfaser som hjelper hverandre til etterfølgelse av Jesus gjennom hele livsløpet og lar troen på Jesus forme alle deler av livet. Vi tror at det er plass for flere slike kirker!

-

SØNDAGER

Søndager er ukens høydepunkt i Sentrumkirken! Vi møtes hver uke i Misjonskirkens lokaler i sentrum av Stavanger kl 16:00. 

 


DETTE SKJER:

Sentrumskonf.png

Sentrumskonf19

 

VESNA & PER EIVIND KVAMMEN

Sentrumkirken ledes av Per Eivind og Vesna Kvammen sammen med team av venner og medarbeidere. Per Eivind begynte sin tjeneste i 1996 som ungdomsleder i menigheten Kristen Tjeneste i Stavanger. I 2003 etablerte han det som i dag er Sentrumkirken Sandnes. Året etter Sentrumkirkens første gudstjeneste, giftet Vesna og Per Eivind seg. Fram til da var Vesna ungdomsleder og del av lederskapet i sin kirke i Skopje, Makedonia. Etter at hun flyttet til Norge har hun vokst inn i rollen som pastor sammen med Per Eivind og de tjener nå som pastorer sammen.

 

JASON & MARIE GRAY

Jason og Marie Gray leder plantingen av Sentrumkirken Stavanger. Jason studerer teologi ved Høyskolen for Ledelse og Teologi, og Marie har tatt en master på misjonshøyskolen. Jason vokste opp i Amerika, men flyttet til Australia for å gå på Hillsong International Leadership College. Marie vokste opp i Stavanger og flyttet også til Australia for å både gå på bibelskole og studere hvor hun møtte Jason. De giftet seg i 2011. Kort tid etter flyttet de til Amerika for å tjene som ungdomspastorer og medpastorer i en menighet i Michigan. Våren 2015 flyttet Marie og Jason til Norge som respons på Guds tiltale for å være med å bygge og investere i Sentrumkirken Sandnes, men også med hjerte for Stavanger og drøm om kirkeplanting. 


KOBLE MED OSS:


Hør en tale: