sjokkerende nåde

Ef. 2:3-5 (ELB)

3 På den måten levde vi alle tidligere. Vi fulgte våre menneskelige impulser og lot begjæret i kroppen og våre egne tanker styre oss. Ja, på grunn av vår menneskelige natur var vi på vei til å bli rammet av Guds dom akkurat som alle andre.

4-5 Men vår kjærlige Gud viste sin store medfølelse med oss. Til tross for at vi var åndelig døde på grunn av vår ulydighet, elsket han oss så høyt, at han gjorde oss levende med Kristus. Ja, det er bare på grunn av at Gud viste oss nåde at vi er frelst. 

Ingen mennesker er på vei til himmelen. Gud måtte gripe inn for at du skulle ha noen som helst sjanse. Du er ikke nærmere himmelen enn den mest ufyselige personen du kjenner. Dine gode gjerninger kan ikke redde deg. Jesus er ditt eneste håp i livet. Han er den eneste veien til Gud. 

Joh. 14:6 

6 Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg. 

Dette forandrer alt. Din visdom og kjærlighet kan ikke redde noen. Din geniale livsplan strekker ikke til. Derfor er det viktigste du noensinne kan gjøre å be og fortelle andre om Jesus. Jesus spør deg ikke om å være fantastisk og redde verden. Han spør deg om å tilby andre den samme nåden som du har blitt tilbudt selv.   

1.Pet. 3:14-15 (ELB) 

14 Vær ikke redd for noen og la dere ikke skremme. 

15 Dere skal ære og opphøye Jesus Kristus, han som er Herre i livet deres. Dersom noen spør dere om troen, skal dere være beredt til å gjøre greie for håpet dere har om evig liv. 

Skjermbilde 2018-05-22 kl. 16.10.00.png

Ser du ned på mennesker som ikke er like bra som deg eller forstår du at alle er i samme båt?