La alle mennesker få merke at dere er vennlige, Herren er nær!
— Filipperne 4:5
 

7. - 9. SEPTEMBER 2018

En kirkekonferanse for hele familien.

En livsforvandlende konferanse for deg & dine venner.

BARN
Vi ønsker å legge til rette for en livsforvandlende konferanse for hele familien. For barna blir det opplegg både lørdag og søndag parallelt med sesjoner inne hovedsalen for de voksne. 

UNGDOM
Sentrumskonferansen er alltid et stort høydepunkt for deg mellom 12 og 19år! I tillegg til det som skjer for alle blir det ekstra opplegg for tenåringer som som regel går helt bananananas! (Det finnes en egen ungdomsbillett med rabattert pris.)


ÅRETS TALERE:

Thomas copy.png

THOMAS ÅLESKJÆR (NO)

Thomas og Kathrine Åleskjær er pastorer for Oslo Kristne Senter som har 7 avdelinger i Norge og én i Mexico. Thomas har en unik evne til å forkynne bibelbaserte, jesussentrerte budskap på en attraktiv og forståelig måte for dagens mennesker. Med humor og entusiasme leverer han garantert et inspirerende ord under #sentrumskonf18. Ta med venner!

Katja.png

Katja Sukowski (DE)

Katja og ektemannen Tim leder K21 (kirke for det 21. århundre) i Wunstorf/Hanover nord i Tyskland. Med sin store lidenskap for Jesus og kirken Hans leverer hun alltid inspirerende budskap som vil velsigne deg og din hverdag. Vi gleder oss til å høre henne!

Scott.png

SCOTT WILSON (DK/AUS)

Scott har brukt hele sitt voksne liv på å trene ledere og kirker til å nå sitt fulle potensiale verden over. Også for Sentrumkirken har han fungert som en viktig ressurs og rådgiver siden starten i 2003. Vi er så glad for å ha Scott med oss med førsteklasses lederundervisning på årets lederdag! Garantert en dag som vil utfordre og utruste deg til å bli en bedre leder!


ÅPEN LEDERDAG

Bakgrunn.png

SJEKK UT FACEBOOKEVENT

Scott Wilson, Thomas Åleskjær, Katja Sukowski og Sentrumsteamet

Førsteklasses lederundervisning.
Ta med deg hele lederteamet ditt for en inspirerende dag sammen! 

KAFFI MED KATJA

Katja morgenkaffe.png

SJEKK UT FACEBOOKEVENT

Kvinnefrokost med Katja Sukowski

Kaffe og lett frokost - lørdag, 8. sep, 09:30
for alle jenter og kvinner.


 
 

REGISTRER DEG

EARLY BIRD FREM TIL 1.JUNI!

 

Har du spørsmål om billetter, program, lederdag og/eller annet? Ikke nøl med å ta kontakt med oss ved å trykke her.