Bibelleseplaner

Når du får tillit til Bibelen får du en identitet og en tro som står gjennom alt du vil møte på din vei.

Disse bibelleseplanene er til for å vise deg at du med god grunn kan ha tillit til den treenige Gud og Ordet Han har gitt oss.  

Mange synes at det er kjedelig å lese Bibelen. Derfor inneholder disse planene både lovsang, bibelvers, visuelle bilder, kommentarer og smarte kristne på youtube. Det skal være givende og godt å bruke tid med Gud.

Send inn spørsmål nederst på siden dersom du leser noe du ikke forstår, og send gjerne inn en tilbakemelding dersom disse leseplanene er til hjelp for deg og ditt liv. 

Hvis du ikke vet hvem Gud er, hvorfor skal du da tro på Han? Gud ønsker at du skal bli kjent med Han, og derfor har Han gitt oss Bibelen. I denne planen får du innblikk i hvordan bibelfortellingene viser oss hvem Gud er og hva Han har gjort for oss. 
Bibelen er full av livsforvandlende visdom som vi går glipp av dersom vi bare skumleser. I denne planen vil du møte vers du har hørt før, men enda ikke forstått dybden av. 
Du går glipp av så mange åpenbaringer om livet og Gud dersom du ikke tar deg tid til å studere en historie i Bibelen nøye, og lese bibelhistoriene i lys av den store fortellingen fra 1.Mos til Joh. Åpenbaring. Denne leseplanen skal hjelpe deg å komme i gang med en ny måte å tenke bibellesing på.
Hva tenker du om det gamle testamentet? Noen er redde for det. Andre håner det og tenker at det er eventyr. Få gidder å bruke tiden sin på å lese disse eldgamle skriftene. Denne planen er til for at du skal kunne bruke det gamle testamentet i ditt liv. Uten det vil du aldri forstå hvorfor du trenger Gud. 
"Den store fortellingen" er en plan som tar deg gjennom høydepunktene i Bibelen. Det er fortellingen om en Gud som aldri gir opp menneskeheten - en fortelling som du er med på å skrive med ditt liv. 
"Velg dine verdier" vil gjøre deg bevisst på hvem du er og hvor du er på vei. Dersom du ønsker å leve livet Gud har kalt deg til, trenger du å ta aktive valg og ha et bilde av hvilken person du ønsker å være.
"The christian message in arabic" will guide you through the story about Jesus - a story that you are a part of.