Bibelleseplaner

Når du får tillit til Bibelen, får du en identitet og en tro som står gjennom alt du møter på din vei.

Variert kvalitetstid med Gud er hovedingrediensen i det kristne livet, og derfor inneholder disse planene både lovsang, bibelvers, visuelle bilder, kommentarer og youtubevideoer. 

Send inn spørsmål nederst på siden dersom du leser noe du ikke forstår, og send gjerne en tilbakemelding dersom disse leseplanene er til hjelp for deg og ditt liv. 

Hvis du ikke vet hvem Gud er, hvorfor skal du da tro på Han? Gud ønsker at du skal bli kjent med Han, og Han har derfor gitt oss Bibelen. I denne planen får du innblikk i hvordan bibelfortellingene viser oss hvem Gud er og hva Han har gjort for oss.

Du har nok hørt mange gode quotes fra Jesus om å elske sin neste som seg selv, og at vi får alt det andre i tillegg hvis vi søker Gud først. I denne planen får du et overblikk over budskapet som har forandret livet til milliarder av mennesker, og som har preget denne planeten i mer enn 2000 år.

Bibelen er full av livsforvandlende visdom som vi går glipp av dersom vi bare skumleser. I denne planen vil du møte vers du har hørt før, men som du kanskje ikke har forstått dybden av helt enda.

Det er mange ulike syn på Gud og livet. Hvordan vet vi hva som er sant og hva som ikke er det? I denne planen får du seks gode grunner til at det, blant alle ulike livssyn og religioner, er akkurat kristendommen som er sann.

Livet kan være vanskelig og ensomt. Mange føler seg alene, og er frustrerte over at ingen forstår dem. Denne leseplanen viser deg hvordan en god og sunn relasjon med Gud og dine nærmeste er livsnødvendig for deg.

Hva tenker du om det gamle testamentet? Noen er redde for det, mens andre gjør narr av det og tenker at det er eventyr. Få gidder å bruke tiden sin på å lese disse eldgamle skriftene. Denne planen er til for å vise deg at det gamle testamentet ikke er utdatert - det er fullt av Guds godhet.

Du går glipp av så mange åpenbaringer om livet og Gud dersom du ikke tar deg tid til å studere historiene i Bibelen nøye. Bibelhistoriene må leses i lys av den store fortellingen fra 1. Mosebok til Johannes Åpenbaring. Denne leseplanen skal hjelpe deg å komme i gang med en ny måte å tenke bibellesing på.

"Den store fortellingen" er en plan som tar deg gjennom høydepunktene i Bibelen. Det er fortellingen om en Gud som aldri gir opp menneskeheten - en fortelling som du er med på å skrive med ditt liv.

"Velg dine verdier" vil gjøre deg bevisst på hvem du er og hvor du er på vei. Dersom du ønsker å leve livet Gud har kalt deg til, trenger du å ta aktive valg og ha et bilde av hvilken person du ønsker å være.

"The christian message in arabic" will guide you through the story about Jesus - a story that you are a part of.