Søndager for barn - FAQ

Er det opplegg for alle barna?
Vi har eget opplegg for 4 aldersgrupper:
• 0-2 år (en forelder må være med)
• 3-5 år (barna må leveres og hentes)
• 1.-3. trinn (barna må hentes når gudstjenesten er ferdig)
• 4.-7. trinn

Hvor lenge varer barneopplegget?
Barna er med i hovedsalen for de første 20 minuttene av gudstjenesten. Deretter begynner opplegget for barn i egne rom, også inne på Vågen VGS. Opplegget for barna slutter 13:30 (når møtet i hovedsalen er over).

Hvor parkerer jeg?
Det finnes en stor parkeringsplass rett ved siden av Vågen VGS. Ønsker du å stå gratis anbefaler vi å finne parkeringsplass på Ruten.

Når bør jeg komme?
Kom minst 15 minutter før gudstjenesten starter, slik at du har tid til å parkere bilen, sjekke inn barna og finne en plass til dere en plass i hovedsalen. (Barneregistrering åpner 11:30, og dørene åpner 11:45.)

Kan foreldre bli med?
For den minste gruppen må én av foreldrene være med. Kun medarbeidere får være med inn i de øvrige gruppene, dette er fordi vi ønsker å garantere for barnas sikkerhet og trygghet.

Hvem passer på mitt barn?
Barnekirken er delt opp i aldersgrupper og har faste ledere der. Alle medarbeidere i barnekirken har levert politiattest uten bemerkninger.

Hva må barna ha på seg, og må de ta med noe?
De kan komme som de er, ta gjerne med bibel og notatsaker.

Bør barna mine gå på do før de kommer?
Ja, men vi har også toaletter på bygget.

Må jeg betale for at mine barn kan være med i barnekirken, eller vil de bli spurt om penger under gudstjenesten?
Våre gudstjenester er for alle og er alltid gratis å delta på. Vi gjør rom for å være med å gi som en del av gudstjenesten – det er alltid frivillig.