SENTRUMKIRKEN STAVANGER

 
 
 
 

SENTRUMKIRKEN - ÉN KIRKE, MANGE ROM

Sentrumkirken tar første steget mot å bli flerstedskirke ved å etablere seg i Stavanger! Vår drøm er å bygge kirke som gir Jesus til en ny generasjon. Vi tror at vårt land og våre byer er fulle av mennesker som er nysgjerrig på Gud, men at mange av disse vokser opp uten kjennskap til og erfaring av kristen tro eller kirke. Vi er opptatt av å skape et kirkemiljø som unge mennesker kan identifisere seg med og hvor de kan finne troen på Jesus. Samtidig er vi et fellesskap for alle livsfaser som hjelper hverandre til etterfølgelse av Jesus gjennom hele livsløpet og lar troen på Jesus forme alle deler av livet. Vi tror at det er plass for flere slike kirker!

 

VESNA & PER EIVIND KVAMMEN

Sentrumkirken ledes av Per Eivind og Vesna Kvammen sammen med team av venner og medarbeidere. Per Eivind begynte sin tjeneste som ungdomsleder i menigheten Kristen Tjeneste i Stavanger og var ansatt der fra 1996 til 2002. Året etter etablerte han et team som var begynnelsen til det som i dag er Sentrumkirken Sandnes. Parallelt med jobben som pastor har han studert til en bachelor i menighetsledelse ved høyskolen for ledelse og teologi. I 2004, et år etter Sentrumkirkens første offisielle gudstjeneste, giftet Vesna og Per Eivind seg. Fram til da var Vesna ungdomsleder og del av lederskapet i sin kirke i Skopje, Makedonia. Etter at hun flyttet til Norge har hun vokst inn i rollen som pastor sammen med Per Eivind og de tjener nå som pastorer sammen. 

 

JASON & MARIE GRAY

Jason og Marie Gray leder plantingen av Sentrumkirken Stavanger. Jason studerer teologi ved Høyskolen for Ledelse og Teologi, og Marie fullfører våren 2017 sin master på misjonshøyskolen. Jason har vokst opp i Amerika og bodde der til han flyttet til Australia for å gå på Hillsong International Leadership College. Marie vokste opp i Stavanger og flyttet også til Australia for å både gå på bibelskole og studere. Jason og Marie møttes gjennom at de begge tjente i ungdomsarbeidet i Sydney, de giftet seg i 2011. Kort tid etter flyttet de til Amerika for å tjene som ungdomspastorer og medpastorer i en voksende menighet i Michigan. Våren 2015 flyttet Marie og Jason til Norge som respons på Guds tiltale for å være med å bygge og investere i Sentrumkirken Sandnes, men også med hjerte for Stavanger og drøm om kirkeplanting. 


 
 
 

HVA SKJER?

Bli en del av sentrumkirken Stavanger

Er du interessert i plantingen og har lyst å vite mer? Fyll ut skjemaet!